Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علی مالمیر گفت:  ۲۷ هزار و ۱۰۴ نفر از ۲۵ اسفندسال گذشته تا امروز از مناطق تفریحی، جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و توریستی این استان دیدن کردند.

به گفته او  در میان جاذبه‌های گردشگری همدان، غار علیصدر در صدر پذیرش مهمانان نوروزی است و پس از آن کتیبه‌های تاریخی گنجنامه، تپه عباس‌آباد و آرامگاه بوعلی‌سینا در جایگاه بعدی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان به اسکان هشت هزار و ۳۳۰ گردشگر در مراکز اقامتی استان طی همین مدت،اشاره کرد.

مالمیرگفت: : ۳٠.۲۹ درصد مسافر‌ها در هتل‌ها، ۶.۶۵ درصد در مهمان‌پذیرها، ۱.۷۸ درصد در هتل‌آپارتمان‌ها، ۱.۲۲ درصد در اقامتگاه‌های بوم‌گردی، ۸.۴۳ درصد در خانه‌مسافرها، ۷.۰۹ درصد در اقامتگاه‌های موقت، ۴۳.۴۲ درصد در تأسیسات اقامتی وابسته به آموزش و پرورش و ۱.۳۰ درصد در سایر اقامتگاه‌های استان همدان مستقر شده اند.

وجود یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و طبیعی که افزون بر یک هزار مورد آن در فهرست آثار ملی ثبت شده و نامگذاری همدان به نام پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین بیانگر استعداد بالای این کهن شهر در بخش گردشگری است.

آبشار و کتیبه‌های گنجنامه، تپه باستانی هگمتانه، غارعلیصدر بزرگترین غار آبی جهان، آرامگاه بوعلی سینا، گنبد علویان، بازار سرپوشیده، سراب‌های نهاوند، کاروانسرای تاج آباد و آرامگاه استر و مُردخای از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان همدان هستند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاذبه های تاریخی و گردشگری میراث فرهنگی و گردشگری غارعلیصدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکانیزم دیدنی ساعت تاریخی تبریز

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 8 میدان شهرداری (ساعت) در مقابل کاخ شهرداری تبریز معروف به «ساختمان ساعت» واقع شده‌است. این محل در زبان عامهٔ مردم «ساعات قاباغی» (جلوی ساعت) نام دارد. این میدان در تقاطع خیابان‌های ارتش و امام خمینی قرار دارد و وجه تسمیهٔ این میدان که سبب شهرت آن شده، ساعت تعبیه شده بر روی کاخ شهرداری تبریز است. برج ساعت شهرداری تبریز در سال ۱۳۱۴ هجری خورشیدی در محل نوبر به دستور حاج ارفع‌الملک با نظارت مهندسان آلمانی به سبک بناهای کشور آلمان احداث شد. مکانیزم این ساعت تاریخی را می‌بینید.

دیگر خبرها

  • کشف شواهد یک دیوار تاریخی دیگر در خیابان باباطاهر همدان
  • کشف یک دیواره تاریخی در همدان
  • ۱۳ قطعه سفال‌ تاریخی در عملیات مرمت بانک ملی بازار اصفهان کشف شد
  • مکانیزم دیدنی ساعت تاریخی تبریز
  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش | یخچال کله قندی ۲۷۰ساله در حوالی پایتخت
  • بازدید سفرای ۴ کشور خارجی از جاذبه‌های الموت
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه